X TROBADA D'ESBART INFANTILS SANTA EULÀLIA - L'Esbart Joventut Nostra

Vaya al Contenido

Menu Principal:

X TROBADA D'ESBART INFANTILS SANTA EULÀLIA

NOTÍCIES
Febrer de 2013

Els dies 16 i 17 de febrer, dissabte i diumenge, va tenir lloc la ballada que anualment patrocina l'Institut de Cultura de Barcelona, que compta amb l'organització de l'Agrupamnet d'Esbarts Dansaires, amb motiu de la celebració de les Festes de Santa Eulàlia, copatrona de la ciutat, Festa Major petita de Barcelona.
En les primeres edicions les trobades tenien lloc a l'acollidora Pça. del Rei, desprès a la pça de la Catedral i enguany a la pça. Sant Jaume creiem que marc idoni per aquest tipus de manifestacioins culturals, on sovint hi acostuma a transitar molta gent. Per aixó s'hi a portat enguany la 10a. Trobada. Així el públic va poder gaudir de les nostres danses i de la il.lusió dels nostres infants, intervencions que van poder admirar i agrair, també, els nombrosos turistes que s'hi van anar aplegant.
Aqustes dos dies hi van actuar l'Esbart Sant Jordi del Foment Martinenc, l'Esbart Joventut Nostra, l'Esbart Català de Dansaires, Ballets de Catalunya, Esbart Sant Martí, Esbart Maragall ,l'Esbart Gaudí tots ells de Barcelona.
És norma que els Esbart convidats a pendre-hi part han de ser de Barcelona ciutat, però amb possibilitat que cada any també hi puguin ser invitats dos Esbarts diferents d'altres localitats del país.
La Trobada va resultar molt positiva en tots els aspectes i hi van concórrer més de tres-cents nens i nenes qua amb la seva actuació ens van voler demostrar d'una manera molt expressiva, que amb la seva il.lusió el futur de la dansa catalana i dels Esbarts no corre perill.
S'hi actuava amb música en viu i en aquest aspecte mereix una menció la Cobla Ciutat de Terrassa, que va ajudar molt a aconseguir una millor mostra de la dansa tradicional, i la bona direcció i la coordinació a què ens te acostumats del mestre Jordi Núñez-
En el nostre món ens cal sempre sembrar, sembrar i conrear. Aquesta a de ser la consigna primordial de tots els Esbarts del país. I aquesta Trobada d'Esbarts Infantils i Juvenils que es ve celebrant cada any al Cap i Casal per la Festa Major d'Hivern, pensem que, no només és un bon aparador per promoure les nostres danses, sinó un premi per a tots aquells que hi participen.

 
Copyright 2015. All rights reserved.
Regreso al contenido | Regreso al menu principal